Vilken Babysitter Är Bäst?

Babysitter Jollyroom
Babysitter från Jollyroom

I mars blev vi föräldrar och redan under hösten 2017 impulsköpte vi på oss en massa som förstagångsföräldrar tror är ett måste till ett barn. Bland annat köpte vi en babysitter på Jollyroom som vi tänkte skulle vara perfekt. Anledningen var att denna modell hade möjligheten att göra helt liggandes. Och då några veckor gamla bebisar inte skall sitta så tyckte vi att den skulle passa perfekt för honom.

Och det gjorde den med till en början. Men nu när han är 3 månader så blir han fort rastlös i denna babysitter så vi är på väg att investera i en ny till honom. Efter ett besök hos några vänner förra veckan så fick han sitta i en Babybjörn och den hade lite roliga leksaker han kunde aktivera sig med. Oj vad populärt det var. Han skrattade och var glad över att ha något att göra. Vi var lika glada då vi kunde i lugn och ro prata utan att bli avbrutna.

Allt gick bra till vännernas 1,5-åring petade sitt finger i hans öra. Då blev det lite liv på grabben men det gick fort över när han åter igen såg leksakerna som satt fast i babysittern. Så nu blir det att investera i en sådan stol. Vi har ännu inte bestämt oss om det blir en helt ny eller om vi letar på blocket efter en bättre begagnad.

Era erfarenheter av Babysitter?

Vad har du som läser för erfarenheter av Babysitters? Är det Babybjörn som gäller eller finns det en annan favorit bland alla märken? Visst är det väldigt individuellt vilka som fungerar men hela uppfostran handlar om try & error känns det som. Och som förstagångsföräldrar är det en annorlunda tid.

Du kanske har erfarenhet av appstyrda babysitters? Dessa ser ut att vara väldigt populära men är de verkligen värda pengarna?

Kommentera Gärna.

%d bloggare gillar detta: