Sista minuten resor all inclusive

Innan jag börjar utbildningen igen i september så passar jag på att fylla år. Från början hade jag tänkt att ha fest och fira men har nu de senaste dagarna bestämt att istället försöka hitta någon resa. Och då inget är planerat utan blev lite helt apropå så lutar det åt att titta på sista minuten resor. All inclusive är ju också gott att ha men kan vara svårt att få om man sätter en billig budget. 

Men tack vare alla sidor som idag hjälper en att hitta billiga resor och resmål så skall jag nog hinna hitta ett schysst ställe att åka till innan det är dags. Det finns inget roligare än att söka runt på nätet och jämföra resealternativ. Nästan halva nöjet att bara hitta sin drömresa.

Jag hittade bland annat sista minuten resor till Rhodos via bokasmart.se som jag skall titta närmare på. Jag var på Rhodos för två år sedan med tjejen och det tyckte vi väldigt mycket om så varför inte besöka stället igen? Fast helst vill vi gärna tillbaka till Egypten igen men årstiden är lite fel för det resmålet så det får bli senare isåfall.

Eller så åker vi bara till ett hotell i Sverige några dagar och stänger av mobil & all annan kommunikation och glömmer allt vad e-handel & marknadsföring innebär. Det kommer nog bli en hel del sådant i höst igen så därför kan det vara skönt att tömma hjärnan och ladda batterierna.

Vilka är era sista minuten upplevelser?

Vad bör jag tänka på när jag skall köpa en resa på nätet och via ”shoppingagenter” som hjälper mig att hitta rätt resa?
Brukar du välja specificerat eller ospecificerat? Eller tar du bara en flygstol och hoppas på det bästa när ni landar?

Kom gärna med tips innan jag bestämmer mig för att boka min sista minuten resa till värmen!

%d bloggare gillar detta: